TOAKS 750 ml titaanikattila sangalla

43,00 

Paino: 110 g

9 varastossa

Nautitko ruoanlaitosta leirinuotiolla? Kukapa toisaalta ei. TOAKS 750 ml titaanikattila sangalla on kevyesti retkeilevälle fiilistelijälle olennainen osa retkeilyvarustusta. Kahvan ansiosta kattila on helppo ripustaa tulen ylle ja nostaa myös pois tukevan kepin avulla. Jos taas säännöt tai metsäpalovaroitus estävät tulien tekemisen, voi kattilan sangan irrottaa, jolloin päästään vähän kompaktimpaan kokoon. Tavanomaisten kaasu- ja alkoholikeittimien käyttö ei siis tietenkään ole poissuljettua.

Kattilan kyljessä on mitta-asteikko nesteen mittaamisen helpottamiseksi. Titaani materiaalina mahdollistaa erinomaisen kestävyyden kattilan ollessa silti erittäin kevyt (110 g). Sisälle mahtuu 110 g kaasupatruunan lisäksi pienikokoinen kaasukeitin.

 • Paino: ilman kantta 93 grammaa, kannen kanssa 110 grammaa
 • Materiaali: pinnoittamaton titaani
 • Tilavuus: 750 ml (760 ml piripintaan)
 • Mitat: sisäpuolelta 94 mm (halkaisija) x 110 mm (korkeus), ulkopuolelta 115 mm (halkaisija) x 112 mm (korkeus) kannen kanssa, kahvat taitettuna sangan kanssa
Paino110 g (gramma)

4 arviota tuotteelle TOAKS 750 ml titaanikattila sangalla

 1. Jyrki K. (varmistettu kirjoittaja)

  Sopiva kippo jos on yksin liikkeellä. Sisälle menee pieni kaasu ja pocket rocket tms. keitin. Kahvasta saa roikkumaan nuotiolla. Kansihan tuossa ei tahdo pysyä paikoillaan.

 2. Sami (varmistettu kirjoittaja)

  Kevyt ja juuri sopiva X-boilin kanssa hyvin toimiva kattila. Veden keiton lisäksi tilavuus riitti sopivasti oman ‘muhennoksen’ valmistamiseen.

 3. Juha

  Erinomainen kattila veden keittämiseen yhden henkilön tarpeisiin ruokaa ja juomaa varten. Kahdelle henkilölle kannattaa harkita isompaa kokoa tai varautua kahteen keittokertaan. Vanhemmissa malleissa kansi liukui helposti pois paikoiltaan ja “nostokahvaa” ei saanut lukittua paikalleen, tässä uudessa mallissa ko. puutteet on korjattu. Keittokahva tekee avotulikokkailuista helpompaa. Monipuolinen ja huippulaatuinen tuote.

 4. Jesse V. (varmistettu kirjoittaja)

  Siististi mahtuu 100g Kaasu ja pocket rocket dlx tms kevyt poltin sisään ja kansi kiinni kuljetus pussissa 🤌 Sanka oikein mukava lisä tähän ja helppo irrottaa, jos ei tarvetta. 5/5

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): TOAK750TIB Osasto: Avainsanat tuotteelle ,