CuloClean Backcountry Bidet

7,90 

Paino: 11 g

CuloClean retkibidee nostaa vaelluksen hygieniatason nextille levelille. Parasta siinä on, että se oikeasti toimii ja muuttaa pysyvästi suhtautumistasi retkeilyn hygieniapuoleen.

CuloClean sopii tavallisiin virvoitusjuomapulloihin, ja pulloa puristamalla siitä saa puhdistavan alapesusuihkun. Toimii hyvin myös kuukautisten aikaan.

Vesipesusta on tullut aikamoinen retkeilytrendi viime vuosina, ja ihan syystäkin. Vesipesuun vaihdettuasi huomaat raikaan ja hiertämättömän olon, eikä vessapaperia tarvitse kanniskella mukana ja piilotella kivien alle.

Riuku vai sissi? Oli tyylisi miten luonnollinen tai luonnoton tahansa, jossain vaiheessa koittaa se hetki kun vaelluksella on käytävä toimituksella. Kickstarter-kampanjasta alkunsa saaneen CuloCleanin avulla pidät alapään puhtaampana kuin vessapaperilla. Tämä vähentää etenkin pitkiä päivämatkoja taittavien piinallisia takapuolen hiertymiä. Luontoon ei myöskään jää tuulessa lenteleviä vessapaperinpaloja. Retkibidee korvaa epäekologiset puhdistuspyyhkeet, joiden hautaaminen maastoon on käytännössä muoviroskan jättämistä eikä mukaan pakkaaminenkaan ole kovin miellyttävää.

CuloCleania käyttämällä olo on välillä jopa hämmentävän raikas. Eikö vaelluksella kuuluisi olla likainen? No ei! CuloClean helpottaa myös kainaloiden pesemistä, ja sopii alapesuun kuukautisten aikaan. Pieni puristus tunturipurojen raikkautta, ja matka jatkuu freesimpänä. Vettä voi jopa hieman lämmittää ennen suihkuttelua, mutta tämä menee jo mamisteluksi.

CuloClean painaa merkittävästi vähemmän kuin vessapaperirulla ja vie huomattavasti pienemmän tilan repusta. Kompaktilla repulla vaeltava osaa arvostaa pientä tilavuutta.

Älä myöskään unohda CuloCleania matkustaessasi maihin joissa vessapaperia ei tunneta. Tämä on todella hyvä tuote myös reppureissaajille. Lisäksi CuloClean helpottaa myös kanssa matkustamista ja perheretkiä.

Koko: Sopii tavalliseen virvoitusjuomapulloon ja monenlaisiin muihin pulloihin

Ohje: Kaiva sopiva kolo toimitusta varten riittävän kauas vesistöistä. Erinomainen peliliike on tehdä tämä ennen nukkumaanmenoa jos tiedät aamukahvilla olevan keventävä vaikutus. Kyykkää syvälle, ass to grass! Takamus ylämäkeen suunnattuna saa lisää liikerataa. Toinen lahje kannattaa ottaa pois jalasta, jotta bideen roiskeet eivät kastele housuja. Ennen pesua voi alkupuhdistuksen tehdä sopivilla luonnonmateriaaleilla. Seuraavaksi toinen käsi suihkuttaa ja ja toinen pesee. Kädet on hyvä tietysti pesaista toimituksen jälkeen. Erinomainen tuote tähän on biohajoava Sea to Summit Sea to Summit Wilderness Wash Citronella 6-in-1. Hautaa jätökset kepillä tai vaivattomammin ultrakevyellä The Deuce -lapiolla.

Kuten kaikkia retkeilyvarusteita, kannattaa CuloCleaniakin kokeilla ensin kotona.

Paino11 g
Väri

Black, Yellow, Lilac, Aquamarine

3 arviota tuotteelle CuloClean Backcountry Bidet

  1. Juha (varmistettu kirjoittaja)

    Hyvin toimii – vetää kuin junan vessa.

  2. Jari (varmistettu kirjoittaja)

    From TP to CuloClean. Jos rohkeus riittää, niin tällä saa aivan huikean tilansäästön ja hieman painonsäästöäkin, kun vessapaperia ei tarvitse enää kanniskella. Itsellä rohkeus ei täysin riittänyt aloittaa 0-asteisella purovedellä, joten sen sijaan vähensin kokonaisvessapaperin määrää tavoitteena jatkossa jättää se kokonaan pois.

  3. Pertti Lehtinen (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: