TOAKS LIGHT 550 ml titaanikattila

30,00 

Paino: 72 g

11 varastossa

TOAKS LIGHT 550 ml titaanikattila on optimaalinen ratkaisu kun tarkoitus on karsia retkikattilan paino ja tilavuus minimiin. Pinnoittamaton titaani on 0,3 mm paksuista mahdollistaen höyhenenkevyen 72 gramman painon tinkimättä kestävyydestä.

Jos sooloseikkailusi  lämmin ruokailu koostuu pakastekuivatuista retkiruuista, puurosta, pikaperunamuussista tai vaikkapa couscousista lisukkeineen, on TOAKS LIGHT 550 ml oikea valinta. Tilavuuden arviointia helpottaa kohokuvioitu mitta-asteikko kyljessä (ml ja oz). On kuitenkin hyvä huomata, että varsinaista kokkailua tässä kevyessä titaanikattilassa ei mahdu tekemään vaan sitä varten kannattaa varata hieman suurempi kattila.

Pieni koko on kätevä reppua pakatessa, koska kattila sisältöineen menee näppärästi nykyaikaisen kevyen rinkan sivutaskuun, josta se on helppo ottaa käyttöön ruokailuhetkellä. 110 gramman nestekaasupatruuna mahtuu kattilan sisälle.

  • Paino: ilman kantta 54 grammaa, kannen kanssa 72 grammaa
  • Materiaali: pinnoittamaton titaani
  • Tilavuus: 550 ml
  • Mitat: ulkopuolelta 95 mm (halkaisija) x 80 mm (korkeus)

Huom! Kannattaa huomioida ennen tilaamista, että tämä kattila on oikeasti mukimaisen pieni. Jos tarvitset tätä niin tiedät kyllä sen, mutta jos epäröit, valitse isompi.

Paino72 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TOAKS LIGHT 550 ml titaanikattila”

Tuotetunnus (SKU): TOAK550TIUL Osasto: Avainsanat tuotteelle ,