Soto Muka

149,95 

Paino: 163 g

2 varastossa

Soto Muka on kevyt mutta tehokas ja toimintavarma bensiinikeitin. Mukassa on innovatiivinen automaattinen esilämmitys, joten keittelyn voi aloittaa helposti ja nopeasti.

Muka toimii kovemmalla paineella kuin tavalliset bensiinikeittimet, minkä ansiosta se nokeaa hyvin vähän. Tämä pitää paitsi keittimen ulkopuolen puhtaana, myös vähentää keittimen tukkeutumisia ja huollon tarvetta.

Muka Stovessa hyödynnettiin ensimmäistä kertaa Soton SmartPump-teknologiaa, joka mullisti bensiinikeittimien käytön. Perinteisesti nokinen ja hankalaa esilämmitystä vaativat keitin on saatu toimimaan helposti ja vaivattomasti. Soto Muka palaa tehokkaasti ja tasaisesti.

Soto Muka on bensiinkeittimeksi erityisen kevyt ja kompakti. Fiksun suunnittelun ansiosta se on yli puolet kevyempi kuin tavalliset bensiinkeittimet. Se menee myös pieneen tilaan.

Soto Muka

Soto Muka on erittäin tehokas bensiinikeitin, joka on vaivaton käyttää ja huoltaa: ei esilämmitystä, ei nokea eikä puhdistusta. Mukan liekki palaa siististi, joten kattilan pohjaan ei jää juurikaan nokea. Kun keitin sammutetaan, se puhaltaa sekä bensiinin syöttöputken että suuttimet tyhjäksi, mikä estää lian ja haisevien bensiinijäämien kertymisen. Koska Mukassa ei juuri ole epätäydellisen palamisen vaiheita (tunnistettavissa keltaisesta liekistä), se ei tuota nokea sisä- eikä ulkopuolelta, mikä vähentää huollon tarvetta merkittävästi. Pumpussa on painemittari, joten paineen voi tarkistaa kätevästi katsomalla. Ei enää arvuuttelua siitä, onko pullo riittävästi paineistettu!

Muka Stove oli SOTOn ensimmäinen bensiinikeitin, joka Soto SmartPumpin käyttöönoton myötä mullisti käsityksen bensiinkeittimistä. Ne yleensä liittyivät painaviin keittimiin, hankaliin esilämmitystoimenpiteisiin, nokeen ja vastaavasti monimutkaisiin puhdistus- ja huoltotöihin. Muka tekee talviretkeilystä vaivatonta, kevyttä ja siistiä. 

Soto Muka on todella tehokas: 4,650 wattia, joka on paljon! Lumen sulatus käy tällä nopeasti, eikä iltojen venyminen ole keittimestä kiinni.

Suosittelemme polttoaineeksi Neste Pro 4T -pienkonebensiiniä tai muuta 4-tahtista pienkonebensiiniä.

Keittimen lisäksi tarvitset polttoainepullon, joka myydään erikseen.

Ominaisuudet:

 • Erittäin tehokas: 4,000 kcal / h 4,650 W 15,800 BTU
 • Soveltuu painaville kattiloille
 • Voidaan käyttää lyijytöntä bensiiniä, puhdistettua bensiiniä tai pienkonebensiiniä
 • Alumiinista valmistettu laadukas pumppu
 • Pumppu on tukevasti kiinnitetty polttoaineletkuun
 • Pakkautuu pieneen tilaan: 8 x 6.5 x 8cm
 • Voittanut useita palkintoja

Tuotteen mukana:

 • Keitin
 • Pumppu (Soto SmartPump)
 • Työkalu
 • Pakkauspussi

Huom: Ohjekirjassa varoitetaan alle -20 pakkasasteessa käyttämisestä. Sama varoitus on useimmissa muunkin merkkisissä monipolttoainekeittimissä. Tämä johtuu polttoainepullon suulle tulevan O-renkaan eli tiivisteen mahdollisesta kovettumisesta kovissa pakkasissa. Soton O-renkaiden toimittaja takaa niiden toiminnan yli -20 lämpötiloissa. Renkaat ovat käytännössä samanlaiset kuin muunkin merkkisissä monipolttoainekeittimissä. Soton bensiinikeittimiä ovat käyttäneet esim. ruotsalaiset koiravaljakkokuskit alle -30 pakkasessa useita vuosia ongelmitta. Kovissa pakkasissa kannattaa aina pulloa paineistettaessa tarkistaa, että O-renkaan välistä ei tihku polttoainetta. Yleinen niksi on pitää pullo paineistettuna, jolloin O-rengas pysyy vetreämpänä. Jos pakkanen on kova ja O-rengas tuntuu kohmeiselta, sen voi ottaa pienessä minigrip-pussissa rukkasen sisälle hetkeksi lämpiämään. Yöllä polttoainepullon säilytys nukkujan vieressä riittää usein ankarassakin pakkasessa. 

Teho4,650 W
4,000 kcal / h
15,800 BTU
PainoPoltin: 163 g; Poltin ja pumppu: 333 g
Tukijalat15 cm ympärysmitta
Pienin kattilan halkaisija5.8 cm

 

Paino163 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Soto Muka”

Tuotetunnus (SKU): SOTOMUKA Osasto: