SOTO MicroRegulator -kaasukeitin

59,95 

Paino: 73 g

2 varastossa

SOTO MicroRegulator -kaasukeittimessä on erinomaiset ominaisuudet pienessä koossa ja kevyesti! Laadukas japanilainen keitin istuu kaikkiin tavanomaisiin retkeilykaasupatruunoihin, joissa on Lindal-tyypin kierreliitin. MicroRegulatorissa on reilusti tehoa ja laaja keitinpää, joilla saa hyvän liekin kattilan alle ja kokkailut ripeästi käyntiin. Yhdistettynä portaattomaan säätöön nämä ominaisuudet ovat omiaan vaativampaankin erämaaruuanlaittoon. Hammastetut kattilatuet ovat pienestä koostaan huolimatta tukevat ja kestävät.

Nimensä mukaisesti SOTO MicroRegulator -keitin on varustettu pienellä paineentasaajalla, joka tasaa kaasunvirtausta patruunasta keittimeen tasaten mahdollisia paineenvaihteluita ja mahdollistaen tasaisen liekintehon keittiösession aikana. Se auttaa myös kylmissä olosuhteissa. Lisäksi keittimessä on mukana piezo-sytytin, jolla liekin saa näppärästi käyntiin ilman erillisiä tulentekovälineitä.

Tuulenkestoa parantamaan on erikseen saatavissa keittimelle suunniteltu MicroRegulator-tuulensuoja. Tsekkaa myös Section Hikerin rehti pitkän ajan arvio (englanniksi) keittimestä!

SOTO MicroRegulator

Soto MicroRegulator on paineentasaimella varustettu pieni kaasukeitin. Se on sangen hyvä keitin viileisiin olosuhteisiin ja haudutteluun.

Mikä ihmeen regulaattori?

Regulaattori eli paineentasaaja ratkaisee suunnitteluinsinöörin ongelman siitä, että venttiili pitäisi olla täysin avoinna kylmällä säällä ja tyhjällä patruunalla, ja päinvastoin turvallisen pienellä kun on kuuma ilma ja patruuna on täynnä. Paineentasaaja mahdollistaa siis sen, että kylmällä ilmalla keitin voidaan avata “luukut auki”, jolloin keittelyyn saadaan järkevä paine kylmässä ilmassa. Ilman paineentasaajaa tällainen keitin olisi vaarallinen kuumalla ilmalla. Samalla saadaan tiristettyä kaikki irti melkein tyhjästä kaasupatruunasta. Soto käyttää paineentasaajaa MicroRegulator- ja Windmaster-keittimissä, joiden suurin ero on Windmasterin hieman parempi tuulenkesto.

 

Tekniset tiedot:

  • Paino: 73 g
  • Teho: 2800 kcal/h / 3260 W / 11000 BTU
  • Käyttöaika: noin 1,5 h 250 g kaasusäiliön kanssa
  • Mitat pakattuna: 81 mm x 52 mm x 52 mm
  • Mitat käytössä: 86 mm x 112 mm x 112 mm

Soto MicroRegulator Stove Dimensions

Paino73 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SOTO MicroRegulator -kaasukeitin”

Tuotetunnus (SKU): SOTOMICR Osasto: Avainsana tuotteelle