Sea to Summit Etherlite XT Extreme Long

255,00 

Paino: 950 g

1 varastossa

Sea to Summitin Etherlight XT Extreme on erittäin mukava makuualusta niille, jotka priorisoivat hyviä unia. Se on monipuolinen makuualusta ympärivuotiseen käyttöön kesähelteiltä syksyn yöpakkasille ja solumuovilla täydennettynä talvikeleihin.

Totuuden nimissä Etherlight ei ole se kaikista kevein makuualusta markkinoilla, mutta juju onkin siinä, että mukavuudessa sitä ei hakkaa yksikään tämän painoinen retkipatja. Etherlightin Air Sprung Cell -rakenne matkii joustinpatjaa, ja myös tuntuu yhtä hyvältä. Tämän vuoksi myös monet pitkälle varusteensa optimoineet ovat vaihtaneet Etherlightiin, sillä erinomaisesti nukuttu yö kompensoi muutaman sadan gramman lisäpainoa.

Patjassa on myös hyvin toimiva PillowLock, joka pitää Sea to Summitin Aeros-tyynyn lukittuna patjaan. Tämä estää vaeltajien hyvin tunteman tyynyn luiskahtelun tyystin.

Lisää positiivisia kokemuksia Etherlight XT -patjasta löytyy roppakaupalla esimerkiksi Sectionhikerilta ja Redditin Ultralight-keskustelualueelta.

Ehkä maailman mukavin vaellusmakuualusta. Erittäin paksu ja eristetympi makuualusta kaikkiin olosuhteisiin. Pistemäisesti kiinnitetyt lenkit yhdistävät alustan ylä- ja alapuolen toisiinsa, ja tämä kennomainen rakenne mahdollistaa entistäkin paksummat ja täysin eristetyt ilmakäytävät.

  • 40/30D pintakangas, pursottamalla valmistettu TPU-laminointi, Thermolite-eriste
  • Suunniteltu kylmiin olosuhteisiin.
  • Enemmän THERMOLITE-eristettä
  • 10 cm paksu Air Sprung Cell-rakenne
  • Kevyt, hiljainen ja luistamaton 30/40D Nylon
  • Korjattavissa missä vain mukana tulevalla paikkasetillä
  • Ultra-Fresh antimikrobikäsittely estää homeen kasvun alustan sisällä.
  • PillowLock kiinnittää Aeros-tyynyn alustaan ja estää sen karkailun kesken unien
  • Nopea ja helppo täyttää, tyhjentää ja säätää monikäyttöisen venttiilin ja mukana tulevan täyttöpussin avulla
  • R-Arvo: 6.2

Long-mallin mitat: Paksuus 10 cm, leveys 64 cm, pituus 198 cm

Paino: 950 g

Pumppupussi: 65 g

Pohditko Etherlight XT Insulated ja Etherlight XT Extreme -mallien välillä? Valitsimme Farliten valikoimiin Extreme-versiota, sillä se on kevyempää Insulated-mallia huomattavasti lämpimämpi. Insulated-mallin eristävyydellä pärjää vielä kesälämpötiloissa, mutta ruskaretkillä, jolloin pakkanen saattaa puraista, voi sillä jo tulla kylmä. Myymämme Extreme sen sijaan on näissä olosuhteissa kuin kotonaan.

Etherlightin pakkauskoko on ultrakevyttä ilmapatjaa hieman isompi, joten tässä muutama vinkki, jotta alustan saa mahdollisimman pieneksi: Purista ilma pois huolellisesti ennen pakkausta. Jätä venttiili auki, ja pakkaa alusta haitarimallisesti rinkan selkää vasten, jolloin muut varusteet puristavat sen pieneksi. Pidä alusta kotona löysästi säilytettynä, jotta eriste ei pakkaannu.

 

Paino950 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sea to Summit Etherlite XT Extreme Long”

Tuotetunnus (SKU): S2SETHXTEXT-L Osasto: