Sea to Summit Escapist Tarp Large

208,00 

Paino: 440 g

1 varastossa

Sea to Summit Escapist Tarp on laadukas tarppi silloin kun halutaan päästä lähelle luontoa yövyttäessä!

Monikäyttöinen tarppi muotoutuu lukemattomiin muotoihin. Kokeile pystyttää vaikka laavun, A-mallin, lentävän timantin tai puolipyramidin muotoon. Monta hyvää tapaa käyttää, ja eteen saa lisäksi nuotion. Mielestämme yksinkertainen tarppi on parhaimmillaan etenkin loppusyksystä, jolloin ensilumea on hieno odottaa tarpin alla!

Escapist Tarp on 15 denierin silnylonia, ja siinä on kahdeksan vahvistettua kiinnityspistettä, joten tarpin saa moneen muotoon. Lineloc3:lla säädettävät kiinnitysnarut vähentävät tarvittavia solmuja ja helpottavat kiristämistä. Päädyissä on purjerenkaat, joihin saa vaellussauvat helposti tukikepeiksi.

Mainio tarppi minimalistisille seikkailuille! Kahdeksan kiinnityspistettä jotka saa kiinnitettyä myös vaellussauvan kärkeen, jokaisessa pisteessä on valmiina nopeasti säädettävä ja heijastava kiinnitysnaru. Usean kiinnityspisteen ansiosta erilaisia pystytysvaihtoehtoja on paljon.

Tarpin koko on 3 x 3 metriä, joka on ehkä se klassikoin koko neliön muotoiselle tarpille. Alle mahtuu kaksi retkeilijää, mutta se on varsin hyvä koko myös yhdelle. Voit käyttää tarppia myös lisäsuojana teltan oven edessä, aurinkosuojana tai keittokatoksena.

Valmistettu vedenpitävästä 15D Sil/PU-päällysteisestä nylonista jossa on teipatut saumat, vedenpitävyys 1200mm.

  • Superkevyt ja kompakti
  • Valmistettu vedenpitävästä, kevyestä ja kestävästä 15D Ultra-Sil Nano Nylonista, teipatut saumat
  • Kahdeksan vahvistettua kiinnityspistettä
  • Vahvistetut kulmat säädettävillä kiinnitysnaruilla, joita voi säätää tarpin alla ollessa
  • Voit pystyttää tarpin kahden vaellussauvan avulla

Meidän suosikkipystystapa: aloita pystyttämällä puolipyramidin malliin, mutta nosta lisäksi toinen etukulma toisella vaellussauvalla ylös. Tämä avattu puolipyramidi on samalla sekä suojaisa että mukavan avoin!

Suosittelemme maavaatteeksi tämän kumppaniksi Tyvekiä.

Paino: 440 g

Paino440 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sea to Summit Escapist Tarp Large”

Tuotetunnus (SKU): S2SESCTARPLARGELIME Osasto: Avainsana tuotteelle