Platypus Platy Bottle 2L

19,90 

Paino: 40 g

8 varastossa

Vanha kunno Platypus! Platypus Platy Bottle 2.0L on aito ja alkuperäinen pehmopullo. Myös omasta varustekaapistamme löytyy oma ensimmäinen Platy, joka on jo ryppyinen ja printit ovat sen pinnalta haalistuneet. Pulloa ei kuitenkaan epäröisi ottaa edelleen mukaan vaellukselle, mikä todistaa alkuperäisen Platy Bottlen huimasta kestävyydestä.

Platypus Platy Bottle on ultrakevyt ja kompakti ratkaisu veden kuljettamiseen erämaahan. Sen tilavuus 2 litraa on juuri sopiva yhdelle hengelle.

Platypus Platy Bottle 2L

Platypusin alkuperäinen pehmopullo on standardivaruste kevytretkeilijän pakkauslistalla. Se on ultrakevyt, yksinkertainen ja luotettava ratkaisu veden kuljettamiseen takamaastossa.

  • Soveltuu Platypusin suodattimiin
  • BPA-, BPS- ja ftalaattivapaa, mauton
  • Kapasiteetti: 2 litraa

Omat vinkkimme: Pullon suusta kannattaa pitää kiinni korkkia käännettäessä. Tämä lisää pitkäikäisyyttä ja estää liimausten vääntymistä pullon suun alueella. Vaikka valmistaja ei virallisesti puhu kuuman veden käytöstä pullon kanssa, olemme itse käyttäneet tätä myös kuuman (ei aivan kiehuvan) veden kanssa. Pullo tulee hyvin kuumaksi, joten varo sormiasi. Muovi saattaa haalistua hieman nopeammin kuuman veden kanssa.

Paino40 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Platypus Platy Bottle 2L”

EAN: 5390459076011 Tuotetunnus (SKU): PLATY2L Osasto: