Nylofume® rinkan sisäpussi

3,50 

Paino: 26 g

106 varastossa

Nylofume on noussut nopeasti ultrakevyiden rinkan sisäpussien standardiksi. Pussi on vesitiivis ja erittäin kevyt. Nylofume-pussit on tehty tavallisen polyeteenin sijaan kestävästä nylonpolymeeristä, jonka ansiosta ne kestävät polyeteenisiä pusseja paremmin. Kirkkaan pussin sisälle näkee helposti. Nylofume-pussin koko on juuri sopiva tyypilliselle kuivana pidettävälle varustukselle, kuten makuupussille, untuvatakille ja pientarvikkeille.

Nylofume-pussi on ultrakevyt rinkan sisäpussi kestävästä nylonpolymeerista. Se on alunperin tarkoitettu suojaamaan elintarvikkeita tuholaistorjunnan aikana, joten pussi on elintarviketurvallinen ja päästää vähän tuoksuja läpi (pahuksen jyrsijät eivät välttämättä hoksaa pussiin yöksi piilotettuja ruokia!). Nylofume-pussia voi myös käyttää kestävänä ruokapussina, eikä tila lopu ihan heti pidemmälläkään vaelluksella.

Vinkkejä pussin käyttöön:

  • Pussi on helpointa sulkea pussinsulkijalla. Lyhytkin riittää. Vaihtoehtoisesti voi käyttää esimerkiksi kumilenkkiä. Pussin suun voi myös yksinkertaisesti kiertää muutaman kerran ja taittaa esimerkiksi päälle tulevan ruokapussin alle. Tällöin pussi ei kuitenkaan ole välttämättä vesitiivis esimerkiksi joen yli kahlatessa.
  • Jos pussin saa rikki, tapahtuu se useimmiten niin, että pussin suu jää käteen makuupussia pohjalle tunkiessa. Kun pakkaa tavaraa pussin pohjalle, kannattaa pitää kiinni sekä reppukankaasta että sisäpussista, jolloin sormet eivät mene sisäpussin läpi. Tarvittaessa kenttäkorjaus onnistuu millä tahansa teipillä.

Tilavuus:

51 litraa, 20 x 30 x 84 cm, josta käyttökelpoista n. 40 litraa pussinsulkijan tai kumilenkin kanssa.

Koko on hyvä useimpiin rinkkoihin. Tarvittaessa ylimääräisen voi saksia poiskin.

Paino26 g
Quantity

1, 3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nylofume® rinkan sisäpussi”

Tuotetunnus (SKU): NYLOFUME Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,