Northern Lite Sadehame Ecolite

79,80 

Paino: 60 g

Varasto loppu

Ilmoita, kun tuotetta on saatavilla

Sadehame on kätevä varuste sukupuolesta riippumatta. Se on helppo pukea päälle riisumatta kenkiä ja ilman istuinsijaa. Erityisesti kuurottaisessa sateessa sadehame toimii hyvin, sillä sen voi helposti riisua ja pukea. Sadehame tuulettuu mukavasti, eikä ole hiostava. Se on myös edullisempi vaihtoehto kuorihousuille.

Northern Liten Sadehame Ecolite on suomessa valmistettu tuote, joka on valmistettu kestävästä mutta kevyestä silpolysta. Se on yhtenäistä kangasta, joten hameessa ei ole halkiota josta vesi saattaisi päästä sisälle.

Northern Liten Sadehame Ecolite ulottuu nilkkoihin tai pohkeen alaosaan hieman käyttäjän pituudesta riippuen. Sadehame on muotoiltu niin, että sen kanssa liikkuminen on vaivatonta, eikä hame rajoita askeleen pituutta. Pituutensa puolesta hame koskettaa vain harvoin varvikkoa, ja liukas silpoly ei jää vaivaiskoivuihin kiinni. Mukana kehitystyössä on ollut suomalaisia pitkän matkan vaeltajia.

Väri: harmaa

 

Käytännöllinen, ultrakevyt ja erittäin pieneen pakkautuva Northern Lite Sadehame Ecolite sopii hyvin paitsi vaellukselle, myös muuhun ulkoiluun ja hätävaraksi kassin pohjalle myös arkeen.

Usein sadehousut jäävät kokonaan reppuun kun retkellä alkaa pienen pieni tihkusade, koska niiden päälle laittamiseksi pitää riisua kengät. Lopulta käy niin, että tihkusade muuttuu hetkessä kaatosateeksi ja jalat kastuvat. Sitten onkin jo myöhäistä laittaa kuorihousuja jalkaan, joten olet kantanut niitä turhaan repussasi. Repun painavin varuste on varuste jota et käytä.

Painoa sadehameella on 60 grammaa, se pakkautuu omaan pussiinsa pienen nyrkin kokoiseen pakettiin. Hame kiristetään vyötärölle joustavalla narulla. Se on valmistettu vastuullisesti kierrätysmuovista käsityönä Forssassa. Sadehameet ovat siis täysin kotimaista tuotantoa – siitä iso plussa.

Sadehame tuulettuu altapäin erinomaisesti ja onkin ihan toisesta maailmasta käyttömukavuudeltaan kun verrataan hiostaviin kuorihousuihin. Sadehameesta saa myös lisälämpöä kylmään tuuleen vaikka ei sataisikaan.

Väri: harmaa

Sadehame julkistettiin yleisölle kesän 2022 Riihimäen Erämessuilla.

Ominaisuudet:

Lantion ympärysmitta: 102 cm (myymämme malli on regular-kokoa)
Sadehameen pituus: 84 cm
Kankaan vesipilariarvo: 2000 mm
Kankaan repäisykestävyys (EN ISO 13937-2): 31

Paino60 g (gramma)

4 arviota tuotteelle Northern Lite Sadehame Ecolite

  1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  2. Benjamin (varmistettu kirjoittaja)

    Kevyt, menee pieneen tilaan, nopea pukea päälle, ei vaikeuta kävelyä ollenkaan. Pitää reidet kuivina. Kiristysnaru tuntuu hieman heppoiselta, mutta ajaa asiansa.

  3. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

    Kevyt ja käytännöllinen

  4. Joonas Järviluoma (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): NORTHLITESADEH Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,