Nitecore TUBE V2.0

10,90 

Paino: 10 g

Nitecore TUBE V2.0 on minimalistinen valonlähde, jolla miniatyyrisestä koostaan huolimatta pärjää useimmissa tilanteissa.

Retkeiletkö lähinnä valoisina vuodenaikoina? Ehkä valokuvaat retkilläsi ja tarvitset täytevaloa haluamastasi suunnasta? Tarvitsetko avaimenperävaloa, jonka teho riittää tarvittaessa vaikka polkupyörän lampuksi? Nitecore TUBE V2.0 on silloin loistava valinta.

TUBE V2.0 toimii loistavasti sekä retkeilyssä että EDC-lamppuna. Tavallisista avaimenperävaloista sen erottaa USB-ladattavuus (ei hankalia nappiparistoja tai huolta paristojen kulumisesta) sekä kunnollinen valovoima, joka on oikeasti riittävä esimerkiksi vaellukselle ja polkujuoksulenkin just-in-case-lampuksi.

Nitecore TUBE V2.0

Kesä on pohjoisessa valoisa ja lampun tarve on usein hyvin rajallinen. Käyttötilanteet ovat lähinnä apuvalo teltassa yöllä tai hämärässä autiotuvassa operointi. Järeämmän lampun voi näissä olosuhteissa jättää kotiin. Toisaalta valokuvausta harrastavalle kevytretkeilijälle TUBE V2.0 on erinomainen lisävalo. Se on niin kevyt, että useampikaan kappale repussa ei ala painaa hartioita. Lamppua on äärimmäisen yksinkertaista käyttää, sillä kaikki toiminnot ovat yhden ja ainoan napin takana.

TUBE V2.0 ei ole otsalamppu, joten sitä on pidettävä kädessä tai hampaiden välissä käytettäessä. Näppärä retkeilijä virittää kuitenkin joustavasta nyöristä (shock cord) tähän kätevän otsahihnan esimerkiksi näiden ohjeiden avulla. Sen voi kiinnittää myös paperipuristimella lakin lippaan.

Tekniset tiedot

  • Maksimivalovirta 55 lm
  • Valonsäteen maksimikantama 25 m
  • Maksimivalovoima 156 cd
  • Korkean suorituskyvyn LED
  • Uudelleenladattava akku micro-USB-liitännällä
  • Paino 9,6 g
  • Portaaton kirkkaudensäätö
  • IP65-luokitus

 

Nitecore TUBE V2.0 Specifications

Nitecore TUBE V2.0 Colors

Paino10 g
Väri

Black, Transparent, Olive, Jacinth, Orange, Green, Lemon, Azure

1 arvio tuotteelle Nitecore TUBE V2.0

  1. Juha Virkkunen (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle