Nitecore NU25

37,90 

Paino: 53 g

Nitecore NU25 on huippusuosittu retkeilijän otsalamppu. Se tarjoaa pohjoismaisissa kolmen vuodenajan olosuhteissa erinomaiset ominaisuudet painoonsa nähden. NU25:ssa on erinomaisessa tasapainossa kaikkea: keveyttä, valovoimaa, hyvää akunkestoa ja käytettävyyttä. Tämän vuoksi se on kokeneiden vaeltajien keskuudessa yksi suosituimmista otsalampuista.

NU25:n erinomainen ominaisuus on se, että sitä voi ladata ulkoisesta virtapankista samalla kun lamppu on päällä. Jos mukana kulkee virtapankki, vaikkapa Nitecoren NPB1 tai NB10000, voit huoletta käyttää valoa ilman, että pitäisi erikseen varata aikaa sen lataamiselle.

Nitecore NU25

NU25 on kevyt huippuluokan otsalamppu. Useimmilla vaelluksilla ei tarvita Nitecore HC33:n kaltaista superkirkasta lamppua, vaan hieman kevyempi lamppu riittää.

Nitecore NU25:n päävalonlähteenä on valkoisen valon LED, jossa on neljä eri voimakkuussäätöä. Lisävaloina on korkean CRI:n (Color Rendering Index) LED sekä punaisen valon LED. Lampun operointi on yksinkertaista kahden näppäimen avulla.

Päävalon eri voimakkuussäädöt mahdollistavat sopivan valon määrän eri tilanteissa. Tyypillisessä leirikäytössä ja hämärässä liikkumisessa riittää omien kokemustemme mukaan toiseksi alin säätö (38 lm), jolloin operointiaikaa on 8 tuntia. Pienimmälläkin säädöllä (1 lm) pärjää leirissä ja akun kesto tällä asetuksella on jo 160 tuntia. Kolmanneksi tehokkain säätö (190 lm) jaksaa palaa 5 tuntia ja riittää jo juoksemiseen pimeillä poluilla. Tehokkain 360 luumenin säätö on varattu lähinnä hätätilannekäyttöön.

Punainen valo ei häiritse ihmisen omaa hämäränäköä tai nukahtamista. Siksi se onkin omimmillaan jos esimerkiksi yöllä joutuu kömpimään teltasta ulos vastaamaan luonnon kutsuun. Korkean CRI:n valo taasen näyttää värit hämärässäkin oikeansävyisinä.

NU25:n päälenkin saa irti, ja sen voi korvata hieman kevyemmällä. Suosittelemmekin harkitsemaan sen korvaamista joustavalla kuminyörillä (shock cord) jos pieni askartelu kiinnostaa. Vaikkapa tämän Youtube-ohjeen mukaisesti.

Tekniset tiedot

  • Lamppu akkuineen painaa 28 g, otsahihnan kanssa 53 g
  • Maksimivalovirta 360 lm
  • Valonsäteen maksimikantama 81 m
  • Maksimivalovoima 1650 cd
  • Maksimikäyttöaika 160 h
  • CREE XP-G2 S3 LED
  • Heijastin: OP (Orange Peel, appelsiininkuorikuvioitu)
  • Ladattava litiumioniakku micro-USB-liitännällä
  • Kolme värivalintaa valolle: valkoinen, korkea CRI ja punainen
  • IP66-luokitus

Nitecore NU25 Specifications

Paino53 g
Color

Black, Yellow

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nitecore NU25”

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,