Nitecore NPB1 vesitiivis varavirtalähde

36,90 

Paino: 105 g

9 varastossa

*Ensimmäinen vesitiivis varavirtalähde!*

NPB1 on Nitecoren kevyin 5000 mAh:n varavirtalähde erinomaisella muotoilulla ja säänkestävyydellä varustettuna.

Käytätkö vaeltaessasi puhelinta suunnistuksen tukena tai valokuvaukseen tai ehkäpä mukana kulkee älykello kuljetun matkan mittaamista varten? Jos seikkailu alkaa olla useamman päivän mittainen tai laitteita käyttää vähänkään enemmän on vaarana akkujen loppuminen.

Nitecore NPB1 on ratkaisu silloin kun varavirran tarve ei ole suuri, mutta on kuitenkin todennäköistä, että sitä tarvitsee retken loppua kohden. Vesitiiviyden ansiosta sillä voi esimerkiksi ladata otsalamppua sateessa, ja mukana tulevan lenkin avulla sen voi ripustaa repun olkaimeen. Superhyödyllistä esimerkiksi polkujuoksijoille ja retkeilijöille!

ISPO Award 2021 voittaja!

Nitecore NPB1

NPB1 on hyvä valinta silloin, kun virran tarve on melko pieni, mutta vaikkapa puhelimen hyytymisen varalta jonkinlainen varavirtalähde olisi syytä olla mukana. NPB1 on vesitiivis 2m upotukseen 30 min ajaksi, eli sade ei tätä virtapankkia haittaa! Vesitiiviyden ansiosta lataaminen märissä oloissa kuten Suomessa on helppoa. Kosteus hyydytä tätä virtapankkia tärkeällä hetkellä.

Nitecore NPB1 on 5000 mAh:n varavirtalähde, jossa on suuren energiatiheyden (173 mWh/g) lisäksi hyvät suojaukset kosteutta ja kolhuja vastaan. IP68-luokittelu antaa anteeksi vaikka virtalähde pääsisi uimaan syvemmässä vesistön ylityksessä. Se pysyy toimintakykyisenä -10 C pakkasiin asti. Lisäksi polykarbonaattikuori suojelee pienemmiltä pudotuksilta ja muilta kolhuilta.

NPB1:n lataaminen tapahtuu Micro-USB-portin välityksellä ja ulostulo USB-A-portilla, joka tukee laitteet nopeasti lataavaa Quick Charge (QC) 3.0 -protokollaa. Virtalähteessä on kätevä kosketussensorilla toteutettu varaustilan indikaattorivalo. Turvallisuus on otettu huomioon ylivirta-, ylilataus-, oikosulku-, ylipurku-, ylijännite- ja lämpötilasuojauksin.

Tekniset tiedot

  • Paino 105 g
  • Akun tyyppi: 21700 litiumioni
  • Kapasiteetti: 5000 mAh 3,64 V (18,2 Wh)
  • Input: Micro-USB 5 V⎓2 A
  • Output: USB-A 5 V⎓2,4 A 9 V⎓2 A (18 W MAX)
  • Mitat: 26,9 mm (halkaisija) x 102,4 mm (pituus)
  • IP68-luokiteltu
  • Mukana: USB-latauspiuha

Nitecore NPB1 Density

Nitecore NPB1 Output

Nitecore NPB1 IP68

Nitecore NPB1 Protection

Paino105 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nitecore NPB1 vesitiivis varavirtalähde”

Tuotetunnus (SKU): NITENPB1 Osasto: Avainsana tuotteelle