Nalgene Medium Travel Kit

14,90 

Paino: 165 g

12 varastossa

Yksi kevytretkeilyn pääperiaatteita on uudelleenpakkaaminen. Tämä tarkoittaa sitä, että mukaan ei pakata kokonaista oliiviöljypulloa ja perhekokoista hammastahnatuubia. Nesteiden osalta uudelleenpakkaaminen sujuu helposti Nalgenen Travel Kiteillä, joista tässä suurempi lajitelma.

Nalgene Travel Kit on ollut myös oma keinomme pakata nesteet retkelle jo vuosien ajan. Pullot eivät ole kertaakaan vuotaneet, joten voimme vilpittömästi vannoa näiden nimeen. Nalgene Travel Kitissä kulkee sujuvasti esimerkiksi sprii, ruokaöljy, soijakastike, sriracha, mausteet tai lisukehärdellit ruokaan, piilolinssineste, käsidesi, aurinkorasva, kosmetiikka, sinkkivoide, dekspantenoli, ja pienet snapsit sen kunniaksi että autiotuvalle on rämmitty koko päivä kaatosateessa.

Nalgene Medium Travel Kit sisältää kymmenen pientä pulloa matkailuun ja retkeilyyn.

 

Nalgene Medium Travel Kit on kevyt ja vuotamaton ratkaisu nesteiden kuljettamiseen retkellä. Pullot ovat juuri sopivan kokoisia ja niille löytyy useita eri käyttökohteita.

Kestävät purkit ovat BPA-vapaita ja elintarviketurvallisia. Ne voi myös konepestä, mistä on suuri hyöty kun haluat muuttaa käyttötarkoitusta. Purkit kestävät lämpötilat -100°C – 120°C.  Materiaali on kestävää HDPE:tä.

Medium Travel Kit sisältää seuraavat pullot:

 • Punainen korkki 30ml
 • Sininen korkki 60 ml
 • Vihreä korkki 120 ml
 • Kaksi isoa kirkasta pulloa 120 ml
 • Neliskulmainen kirkas pullo 60 ml
 • Isompi purkki 60 ml
 • Pienempi purkki 30 ml
 • Kaksi korkkia, joiden avulla on helppo annostella esimerkiksi spriitä kevyeen spriikeittimeen

Ei myöskään kannata unohtaa, että Nalgenen Travel Kit toimii nimensä mukaisesti myös oikein hyvin lentomatkustajan nesteiden pakkaamisessa. Tästä siis myös pieniä pulloja matkalle.

Kaikkien pullojen yhteispaino on 165 grammaa, yksittäiset pullot painavat keskimäärin 20 gramman luokkaa.

 

 

Paino165 g

2 arviota tuotteelle Nalgene Medium Travel Kit

 1. Auli Y. (varmistettu kirjoittaja)

  Tässä laaja valikoima vaikka mihin retkitarpeeseen.

 2. Antti (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): NALGTRAVKITME Osasto: Avainsanat tuotteelle ,