Lawson Equipment Guywire 2mm

16,50 

Paino: 55 g

Lawson Equipment Guywire on huippuluokan teltannaru, jossa käytetään maailman parhaimpia kuituja. Lawson valmistaa narut lähes käsityönä pienessä kehräämössään. Tämä takaa sen että laatu on huippuluokkaa.

Guywire on vastaava tuote kuin Glowire, mutta ilman heijastaa kuitua. Tuote sopii niille, jotka eivät tarvitse heijastavaa ominaisuutta.

Monesta muusta narusta poiketen Guywire on myös kevyttä. Narujen paino kertaantuu yllättävän suureksi jos kiinnityskohtia on paljon. Ei ole järkevää käyttää puolen kilon tarppia, jonka narut painavat lähes saman verran.

Tuotteen pituus: 15,2 m

Lawson Equipment Guywire

Guywire on suunniteltu erittäin vahvaksi, venymättömäksi, heijastamattomaksi ja sotkeentumattomaksi. Tuotteen suunnittelufilosofiana on ollut valmistaa teltannaru, joka ei ole vain vahva, vaan kevyt ja vahvaLisäksi Guywire on miellyttävä solmia ja käyttää, eivätkä narut mene harakanpesäksi tarppia tai telttaa pakattaessa. Solmut pitävät hyvin, ja niiden avaaminen ei vaadi mahdottomia suorituksia.

Guywire venyy hyvin vähän. Paracordin kaltaista pikkuhiljaa muodottomaksi venymistä ei tällä narulla tapahdu.

Guywiren manttelin materiaalina on erikoisluja polyester, joka kestää tyypillistä nylon-narua huomattavasti paremmin UV-säteilyä ja siten säilyttää kestävyytensä vuodesta toiseen. Ytimen materiaali on erikoislujaa rinnakkaiskuitua. Narun mantteli ja ydin on sulatettu yhteen.

Suosituksemme on valita 2 mm naru normaaliin käyttöön, ja 2.5 mm naru Lineloc3 -narunkiristimiä käytettäessä, jolloin pieni lisäpaksuus estää narun liukumisen kiristimen läpi.

Ominaisuudet:

  • Vahva
  • Kevyt
  • Heijastava
  • UV-kestävä
  • Vähäinen “muisti”, eli naru ei jää vyyhteämisen jäljiltä sykkyräiseksi.

Tuotteen pituus: 15,2 m

Koko: 2mm, paino 3.64 grammaa per metri,  Vetolujuus: 275 lbs
Valmistettu Yhdysvalloissa.

Lawsonin narujen osto-opas:

Reflective Glowire: Sopivin valinta huippuluokan teltannaruksi useimmille. Heijastaa ja ehkäisee kompurointeja. Jos epäröit, ota tämä – et pety.

Guywire: Sama kuin Glowire ilma heijastamisominaisuutta. Ota tämä jos haluat hieman edullisemman huippuluokan narun.

Ironwire: Järeä ultra-premium-naru dyneemaytimellä. Valitse tämä mikäli haluat parhaan narun mitä rahalla saa tai suunnittelet retkiä alueille joilla on voimakkaita myrskyjä.

Paino55 g (gramma)
Väri

Black, Yellow

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lawson Equipment Guywire 2mm”

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: