Kula Cloth

21,80 

Paino: 14 g

Näiden perään kyseltiin, ja nyt niitä vihdoin saatiin!

Kula Cloth on tarkoitettu intiimialueiden kuivaamiseen retkiolosuhteissa eli kiertelemättä sanottuna se on pissapyyhe. Intiimihygieniasta huolehtiminen vaellusolosuhteissa voi toisinaan olla oma haasteensa etenkin heille, jotka pissaavat kyykyssä. Kula Cloth tuo tämän toimituksen jälkeiseen kuivaamiseen oivallisen avun ja vieläpä tyylikkäässä ulkoasussa. Ylimääräisen vessapaperin kantamisen voi unohtaa Kula Clothin myötä, mikä säästää pakkaamisvaivassa ja pitää kansallispuistojen polunpientareet vapaana niin sanotuista “polkukukkasista” eli vessapaperimytyistä.

Kula Clothista on tullut aikamoinen hittituote naisvaeltajien keskuudessa, ja täytyy myöntää, että kyllähän se ratkaisee roska- ja hygieniakysymykset aika mukavalla tavalla.

Kula Cloth ratkaisee alakerran kuivaamistarpeet kyykkypissan jälkeen yksilöllisen tyylikkäästi ilman vessapaperia, ja vähentää paperirullien viemää tilaa ja painoa repussa. Se on helppo ripustaa kuivumaan repun remmeihin tai vaikkapa vaellussauvaan ja sen voi myös taittaa kaksinkerroin neppareilla, jolloin pyyhkeen kuivauspinta ei pääse kosketuksiin repun kanssa tai likaantumaan pölystä.

Kula Clothin käyttö on helppoa. Pissaamisen jälkeen paikat kuivaillaan imukykyisellä, huokoisella mustalla puolella. Sileä, kuvallinen puoli on vedenpitävä, joten kosteus ei pääse sormiin. Toimituksen jälkeen Kula Clothin voi ripustaa kuivumaan nepparoidusta lenkistä.

Lyhyillä päivän tai parin retkillä Kula Clothia ei ole välttämätöntä pestä vaan sen voi kotiin saavuttua nakata pyykkikoneeseen. Pyyhe on kuitenkin helppo pestä vedellä tai esimerkiksi Sea to Summitin Wilderness Wash Citronellalla ja ripustaa kuivumaan. Hyvän retkietiketin mukaisesti myöskään Kula Clothia ei pidä pestä suoraan vesistöön vaan hieman etäämmällä.

Käytössä tulee huomioida, että pyyhettä ei ole tarkoitettu takapuolen pyyhkimiseen. Kula Cloth kannattaa yhdistää Culo Clean -retkibideeseen, jolloin matkassa on ratkaisu sekä ykkös- että kakkostarpeiden hygieniavaatimuksiin vessapaperivapaasti!

Kula Clothin kulmaan on ommeltu heijastava ylimääräinen sauma, joka helpottaa pimeässä leirissä löytämistä. Materiaalit ovat antimikrobisia ja valittu turvallisuus sekä ympäristöystävällisyys huomioiden.

Kula Cloth Functionality

Tarkempia ominaisuuksia

  • Paino n. 14 grammaa
  • Koko 14 cm x 14 cm
  • Imukyky jopa 10 kertaa painon verran
  • Antimikrobinen, hopeakäsitelty kangas hillitsee epämieluisia hajuja
  • Materiaaleina bambuviskoosi, puuvilla ja polyesteri
  • Heijastava ommel löytämistä helpottamaan
  • Valmistettu Yhdysvalloissa

Katso myös Kula Clothin oma tarkempi kuvaus pyyhkeen ominaisuuksista ja useimmin kysytyistä kysymyksistä (englanniksi).

Paino14 g
Väri

Arctic Pine, Creepy Victorian Cat Party, Critter, Stealth, Twinkle Tent, Ripple

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kula Cloth”

EAN: 0070407878320 Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,