Kevytretkeilijän opas -kirja

23,00 

Paino: 524 g

5 varastossa

Kirjailija: Ossi Määttä

Miksi valita kevyt reppu? Miten kevennän vaelluksen varusteita? Kevytretkeily on retkeilyn koulukunta, jossa kiinnitetään erityishuomiota varustuksen painoon. Se on peräisin Yhdysvaltojen pitkiltä vaellusreiteiltä, kuten Pacific Crest Traililta (4 265 km) ja Appalachian Traililta (3 500 km), mutta soveltuu erinomaisesti myös suomalaiseen luontoon.

Kevytretkeily on myös suomalaisessa vaelluksessa hyvin nopeasti kasvava trendi. Ongelmana  on ollut suomenkielisen ja suomalaisiin erämaihin testatun tiedon puute. Kevytretkeilijän opas paikkaa tätä aukkoa erinomaisesti. Se on ensimmäinen kevytretkeilyyn keskittyvä suomalainen opaskirja.

Kevytretkeilijän opas on kattava kokonaisuus. Se opastaa kevytretkeilyyn alkumetreiltä asti, mutta ei pysähdy siihen. Kirjassa on mukana varmasti uutta tietoa kokeneillekin kevytretkeilijöille. Tavalliselle retkeilijälle se avaa uuden maailman, jossa vaellusta katsotaan täysin uusin silmin. Kirja soveltuu parhaiten jo ensimmäisen vaelluksensa tehneille, mutta toisaalta se antaa aloittelijalle mahdollisuuden kehittyä edistyneeksi vaeltajaksi nopeammin.

ISBN: 9789518580952

Kustantaja: SKS Kirjat

Julkaistu: 2020-01-01

Sivumäärä: 238

Paino: 524 grammaa

Paino524 g
Mitat30 × 23 × 3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kevytretkeilijän opas -kirja”

Tuotetunnus (SKU): OSSIKEOP Osasto: Avainsanat tuotteelle ,