Kaira Extreme alusta

9,90 

Paino: 140 g

10 varastossa

Solumuovialustojen suomalainen legenda Kaira Extreme on saapunut Farlitelle!

Kaira Extreme on ohut solumuovialusta, joka taipuu moneen. Siitä saa hyvin kevyen lisäbuustin makuualustalle kylmillä keleillä. Sitä voi myös käyttää loikoilualustana nuotiolla ja isona “istuinalustana” kun halutaan tauolla kunnolla vaakatasoon. Monet käyttävät tätä myös saksiakseen alustasta sopivia höyhenenkeveitä istuinalustoja tai pot cozyn valmistusmateriaaleja. Materiaalista voi myös tehdä juomapullolle jäätymissuojan talvelle, sadehameen joka toimii myös istuinalustana ja muuta hyödyllistä.

Olemme myös kuulleet huhua, että ultrakevyen vaelluksen kovat pojat käyttävät tätä ainoana makuualustanaan. Vaikka itse viihdymme mielummin prinsessapedillä, on tämäkin mahdollista jos olet superultrakevyt, askeetikko, nihilisti, hullu ultrajuoksija tai muuten vaan nautinnoista kieltäytyjä. Ennen kuin harkitset tätä, huomioi että alustan paksuus on 3 mm, ja tutkaile sitten viivoittimelta mitä se tarkoittaa.

 

Kaira Extreme alusta

Kaira Extreme on ohut solumuovialusta moneen käyttötarkoitukseen. Hinta ei päätä huimaa, joten tästä voi myös saksia omia projekteja. Farliten väellä näitä on kaksin kappalein: toinen saksittavaksi projekteihin, toinen täyspitkänä.

Alumiinipintainen pieneen tilaan taittuva solumuovimakuualusta, käyttö sellaisenaan tai muiden esim. itsetäyttyvien makuualustojen kanssa lisäeristeenä. Todella kevyt ja kestävä kaksikerrosmateriaali, jossa alumiinifoliokalvo toimii hyvänä lisäeristeenä kosteutta ja kylmää vastaan.

Valmistettu Suomessa, avainlippu.

Koko avattuna 55 cm x 190 cm ja paino vain 140 g.

R-arvo arviolta noin 0,5-0,75.

 

 

Paino140 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaira Extreme alusta”

Tuotetunnus (SKU): KAIRAEXTR Osasto: Avainsana tuotteelle