Kaira Arctic

28,90 

Paino: 265 g

6 varastossa

Kevyen ei tarvitse olla kallista! Kaira Arctic on Suomessa valmistettu haitarimallinen solumuovi, joka on eristävyydeltään sopiva kesän ja alkusyksyn vaelluksille. Alusta painaa vain 265 grammaa, joten se jättää monet ilmatäyteiset alustat taakseen. Kevyt solumuovinen alusta toimii erinomaisesti myös juoksuvaelluksilla ja muussa vauhdikkaassa menossa, sillä se kiinnitetään useimmiten repun ulkopuolelle, eikä tällöin vie tilaa pienen repun sisältä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sitä pehmustamaan ja jäykistämään ultrakevyen repun selkää.

Kaira Arctic on valmistettu Suomessa. Tykkäämme tästä erityisesti solumuovin osalta, sillä näin vältämme ilmaa täynnä olevien solumuovialustojen kuljettelun maailman ääristä, ja vähennämme kuormitusta ympäristölle.

Kaira Arctic

Kaira Arctic on haitarimallinen solumuovialusta. Taitettavana tosi helppo avata ja pakata lyhyillekin tauoille, mukana joustolenkit.
Reilun kokoinen 3 vuodenajan makuualusta, kevät- kesä ja syyskäyttöön. Umpisolumuovi ja alustassa olevat ilmataskut eristävät tehokkaasti kylmyyttä ja kosteutta. Kompaktin kokoisena ja erittäin kevyenä sopii erinomaisesti makuualustaksi. Solumuovialustaa uskaltaa käyttää myös nuotion äärellä. Tämä toimii myös mainiosti talviretkeilijän toisena alustana.

Käyttövinkki: alustaa voi käyttää myös tuplasti lämpimänä kaksinkerroin taitettuna. Tällöin se asetataan torson kohdalle. Jalkojen alle kannattaa tällöin laittaa rinkka, ja pään alle tyyny (ei tarvitse alustaa). Taitellun alustan väliin voi laittaa kosteita vaatteita, jolloin ne yön aikana hieman kuivuvat, tai ainakin ovat mukavan lämpimät takaisin päälle puettaessa. Alustaa voi myös leikata sopivan kokoiseksi jos se tuntuu turhan pitkältä tai leveältä.

Koko: 52 x 185 cm, paksuus 10 mm. Taitettuna 52 x 15 x 13cm.

Arviomme R-arvosta: 1.5-1.75

 

 

 

Paino265 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaira Arctic”

EAN: 6416684445008 Tuotetunnus (SKU): KAIRAARC Osasto: Avainsana tuotteelle