Injinji Trail Midweight Crew

16,90 

Paino: 72 g

Vaivaavatko rakot? Injinjin varvassukat ehkäisevät niiden syntymistä! Omintakeisen näköinen varvassukka tukee jalan luontaista liikettä mahdollistamalla varpaiden levittymisen askeltaessa sekä estää varpaiden hankautumista toisiaan vasten. Tuloksena on luonnonmukaisempi jalan askel, johon tottumisen jälkeen voi olla vaikea palata takaisin.

Injinji Trail Midweight Crew -sukat ovat sopivan paksuiset kaikkeen vaellukseen ja pitkille lenkeille vaihtelevassa maastossa. Sukkien paksuus tuo mukanaan lämpöä ja vaimennusta askeleeseen. CoolMax EcoMade -kankaan ansiosti sukka siirtää mainiosti kosteutta eteenpäin.

Injinjin Trail Midweight Crew on monen pitkän matkan vaeltajan ja juoksijan salainen ase rakkoja vastaan. Erilliset lokerot varpaille edesauttavat jalan luontaista toimintaa askeltaessa ja ehkäisevät rakkojen syntymistä kun varpaat eivät hankaa vastakkain. Varvassukat kannattaa yhdistää kengän kanssa, jossa on varpaiden osalta riittävän leveä lesti. Näin varpailla on tilaa levittyä.

Injinji Trail Midweight Crew -sukat ovat hivenen paksumpaa keinokuituneulosta.

Materiaalit:

  • 39 % CoolMax EcoMade®
  • 58 % nailon
  • 3 % lycra®

CoolMax EcoMade® on urheilukäyttöön suunniteltu kangas, joka siirtää tehokkaasti kosteutta kankaan läpi pois iholta. Kangas on 100% kierrätetyistä materiaaleista valmistettu.

Unisex-malli.

Sukkien varsi ulottuu pohkeen alapuolelle estäen näin roskien kulkeutumisen sukan sisään liikkuessa. Mitoitus on napakka eli jos olet kahden koon välissä, on suositeltavaa ottaa isompi. M-koon parin paino on noin 72 g.

Paino72 g (gramma)
Väri

Granite

Koko

L, M, S

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,