Injinji Run Lightweight Mini-Crew

14,90 

Paino: 42 g

Vaivaavatko rakot? Injinjin varvassukat ehkäisevät niiden syntymistä! Omintakeisen näköinen varvassukka tukee jalan luontaista liikettä mahdollistamalla varpaiden levittymisen askeltaessa sekä estää varpaiden hankautumista toisiaan vasten. Tuloksena on luonnonmukaisempi jalan askel, johon tottumisen jälkeen voi olla vaikea palata takaisin.

Injinji Run Lightweight Mini-Crew -sukat ovat Injinjin keveimmät, pääasiassa juoksuun tarkoitetut, sukat, jotka toimivat erinomaisesti myös vaelluksilla. Etenkin lämpimämmällä säällä nämä ovat mukavan hengittävät ja nopeasti kuivuvat.

Injinjin Run Lightweight Mini-Crew on monen pitkän matkan vaeltajan ja juoksijan salainen ase rakkoja vastaan. Erilliset lokerot varpaille edesauttavat jalan luontaista toimintaa askeltaessa ja ehkäisevät rakkojen syntymistä kun varpaat eivät hankaa vastakkain. Varvassukat kannattaa yhdistää kengän kanssa, jossa on varpaiden osalta riittävän leveä lesti, jotta varpailla on tilaa levittyä. Moni kenkä on turhan kapea kärjestä.

Injinji Run Lighweight Mini-Crew -sukat ovat ohutta keinokuituneulosta materiaaleina

  • 35 % CoolMax EcoMade® -erikoispolyesteri
  • 62 % nailon
  • 3 % lycra®

CoolMax EcoMade® on urheilukäyttöön suunniteltu keinokuitukangas, joka siirtää tehokkaasti kosteutta kankaan läpi pois iholta. Kangas on 100% kierrätetyistä materiaaleista valmistettu.

Unisex-malli.

Sukkien varsi ulottuu juuri nilkan yläpuolelle. Mitoitus on napakka eli jos olet kahden koon välissä, on suositeltavaa ottaa isompi. M-koon parin paino on noin 42 g.

Paino42 g (gramma)
Väri

Black

Koko

L, M, S

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,