Evernew Ti U.L. Pot 900

62,90 

Paino: 115 g

41 varastossa

* Paras retkikattila! *

Evernew Ti U.L. Pot 900 on ehkä kaikista maineikkain retkikattila, ja todennäköisesti kattila jonka kanssa on kuljettu eniten kilometrejä maailmassa. Huippusuosiolle pitkän matkan vaeltajien keskuudessa on syynsä.

Evernew:n tarkoin varjellulla valmistusprosessilla titaanikattiloista voidaan tehdä erittäin ohuita. Tämä tekee kattilasta hämmästyttävät kevyen – et voi olla hymyilemättä kun otat kattilan ensimmäistä kertaa käteen, sillä se tuntuu kädessä kepeältä kuin paperilennokki! Titaani on kuitenkin hyvin vahvaa, ja kyseessä on vahva ja jämerä kattila joka kestää vuodesta toiseen.

Myös muut ominaisuudet ovat tarkkaan harkittuja: sopivan laakea muoto, pitkät kahvat, mitta-asteikko ja erinomainen kansi. Tämä tekee Evernew:n kattilasta mielestämme parhaan retkikattilan, ja se on kattila jonka valitsemme omille retkillemme mukaan.

Kattilan koko on 900 ml, joka on sopivin koko useimmille yhden hengen vaeltajille.

Evernew Ti U.L. Pot 900

Evernew Ti U.L. Pot 900 on ultrakevyt mutta vahva titaanikattiloiden klassikko, joka on suunniteltu erityisesti kevytretkeilyyn. Se on valmistettu ohuemmasta materiaalista kuin muiden valmistajien kattilat, mutta on siitä huolimatta kestävä ja toimiva. Kattila on noin 20% kevyempi kuin muiden valmistajien vastaavankokoiset kattilat. Laakea muoto on tukeva keittimien päällä, ja sujahtaa luontevasti reppuun. Kattila on valmistettu käsin prässätystä titaanista Japanissa, joka näkyy ja tuntuu muotoilussa sekä viimeistelyssä.

Kattilan kahvat ovat erinomaiset, sillä ne tulevat kauas keittimen liekistä, jolloin kahva ei kuumene. Kansi imeytyy kiinni juuri sopivalla tavalla.

Uusin malli tästä kattilasta kantaa mallinimeä ECA533, joka korvaa edeltäjänsä ECA252R:n.

  • Materiaali: 0,3 mm titaani
  • Mukana pakkauspussi
  • Koko: 13,6 x 6,4 cm
  • Paino: 115 g

Uutta: Tuoreimmassa versiossa kattilan kannen printit on vaihdettu tyylikkäämpään prässättyyn pikkutekstiin, joka ei pomppaa silmille yhtä paljon.

Vinkki: Jos käytät kattilaa nuotiolla, kärvähtävät kahvojen kumiset lämmöneristeet ajan myötä. Jotkut leikkaavat ne tällöin irti, ja jotkut poistavat eristeet heti kättelyssä. Alla on titaaninen kahva, joten eristeiden pois leikkaaminen ei juuri vaikuta käytettävyyteen.

Osta kattila joka on paras vielä vuosien päästäkin. Vahva suosituksemme.

Paino115 g

1 arvio tuotteelle Evernew Ti U.L. Pot 900

  1. Auli Y. (varmistettu kirjoittaja)

    Hyvin ohut, eli kevyt kattila. Kahva tukeva ja näppärä. Pieni koko 0,8l, mutta äkkiähän kaasulla päräyttää uudet vedet jos vettä tarvii enempi.

Lisää arvio

EAN: 4934048637040 Tuotetunnus (SKU): EVERNEWUL900ECA533 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,