Evernew Ti Pasta Pot 750

75,90 

Paino: 95 g

1 varastossa

Huippuluokan ultrakevyt kattila korkeassa muodossa!

Evernew Ti Pasta Pot 750 on erinomainen vaihtoehto kun haluat korkean kattilan, joka sopii rinkan juomapullotaskuun, jolloin se vie mahdollisimman vähän tilaa. Kannessa on reiät pastaveden kaatamiseksi. Kaiken kruunaa ultrakevyt paino, sillä Evernew:n tarkoin varjellulla valmistusprosessilla titaanikattiloista voidaan tehdä erittäin ohuita.

750 ml koko on sopiva yhden hengen ruoalle, ei kuitenkaan millekään mahtiannoksille.

Evernew Ti Pasta Pot 750

Evernew Ti Pasta Pot 750 on kevyt titaanikattila, joka kulkee kätevästi juomapullotaskussa. Se on valmistettu ohuemmasta materiaalista kuin muiden valmistajien kattilat, mutta on siitä huolimatta kestävä ja toimiva. Kattila on noin 20% kevyempi kuin muiden valmistajien vastaavankokoiset kattilat. Kattila on valmistettu käsin prässätystä titaanista Japanissa, joka kyllä näkyy ja tuntuu muotoilussa ja viimeistelyssä.

Sisälle mahtuu 110 gramman kaasupatruuna.

  • Materiaali: 0,3 mm titaani
  • Mukana pakkauspussi
  • Koko: 10,4 x 11,6 cm
  • Paino: 95 g

Vinkki: Jos käytät kattilaa nuotiolla, kärvähtävät kahvojen kumiset lämmöneristeet ajan myötä. Jotkut leikkaavat ne tällöin irti, ja jotkut poistavat eristeet heti kättelyssä. Alla on titaaninen kahva, joten eristeiden pois leikkaaminen ei juuri vaikuta käytettävyyteen.

Paino95 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Evernew Ti Pasta Pot 750”

EAN: 49340486371 Tuotetunnus (SKU): EVERNEWPASTA750ECA547 Osasto: Avainsana tuotteelle