Bonfus Middus 2P pyramiditarppi

675,00 

Paino: 360 g

Varasto loppu

Ilmoita, kun tuotetta on saatavilla

Bonfuksen Middus 2P on ultrakevyiden majoitteiden klassikko, dyneemakomposiitista valmistettu pyramiditarppi. Pyramiditarpit ovat erityisen hyviä pohjoismaisiin olosuhteisiin, joissa avotunturia ja siten tuulta on enemmän. Pyramiditarpit ovat ultrakeveistä majoitteista tuulenkestävimpiä. Niissä on loivat kulmat ja vähän tuulipinta-alaa korkealla, jossa tuulen nopeus on kertaluokkaa korkeampi kuin lähempänä maata, jossa maakitka jarruttaa tuulta.

Bonfus Middus 2P on parasta mahdollista laatua oleva pyramiditarppi, johon mahtuu kaksi retkeilijää. Siinä on kaksi ovea, joten toisen yli ei tarvitse kiivetä. Silti Middus on ultrakevyt ja erinomainen majoite myös yhdelle hengelle, mikä lisää monikäyttöisyyttä paljon. Yhdelle hengelle Middus 2P on mukavan iso, ja toista ovea voi hyödyntää maisemaovena. Haluamme korostaa, että 360 gramman painolla se on yhden hengen majoitteistakin kevyimpiä markkinoilla olevia.

Materiaali: DCF 0.51

Bonfus Middus 2P

Kun tuulinen sää yllättää avotunturissa, voit luottaa Middus 2P:hen. Laadukas valmistus, 16 kiinnityspistettä ja ajan saatossa hyväksi havaittu pyramidimalli varmistavat sen, että Middus 2P on täydellinen majoite unohtumattomille vaelluksille puurajan ala- ja yläpuolella.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Jokasään ultrakevyt majoite.
  • Paino vain 360 grammaa.
  • Kaksi vetoketjuovea, kahden hengen helppo käyttää ja kulkea.
  • YKK #5 vesitiiviit vetoketjut. #5 vetoketjut ovat paras yhdistelmä painoa, pakkaustilavuutta ja kestävyyttä. Alle #5 vetoketjut ovissa eivät välttämättä kestä kovemmissa olosuhteissa.
  • 8 maantasossa olevaa kiinnityspistettä varmistavat, että teltta pysyy kiinni tuulessa. Kaikissa maantason kiinnityspisteissä käytetään ITW Nexus Lineloc 3 -narunkiristimiä, jotka ovat markkinoiden parhaimpia.
  • 8 kiinnityspistettä kangaspaneeleiden ja saumojen keskellä varmistavat sen, että myös pyramidin yläosan saa tukevasti maakiiloilla kiinni. Näissä on irrotettavat narunkiristimet, jolloin narut saa pois jos niitä ei kaipaa esimerkiksi suojaiseen metsään suuntautuvalla vaelluksella.
  • Katenaarileikatut saumat kiristyvät kireälle ja auttavat tuulenkestävyydessä.
  • Reilu sateelta suojattu tuuletusaukko huipulla pitää ilman kiertämässä. Tuuletusaukossa on jäykkä putki, joka pitää sen avoinna myös tuulessa. Aukon voi myös sulkea sisäpuolelta irrottamalla tarran putken juuresta.
  • 7 joustavaa kiinnityspistettä sisällä tavaroiden, sisäteltan, hyttysverkon tai bivyn kiinnittämiseksi. Yksi kiinnityspiste on teltan huipulla, ja siihen on erityisen kätevä ripustaa hyttysverkko.

Teltta pystytetään vaellussauvojen tai hiihtosauvojen varaan. Jos sauvan pituus ei riitä (mikä on todennäköistä), kannattaa sauvat kiinnittää yhteen Sea to Summit Stretch-Loc-strapeilla keskisaloksi. Tämä on yleensä jykevämpi ratkaisu kuin yksi vaellussauva ääriasentoon säädettynä.

Middus 2P:tä ei ole suunniteltu tai tarkoitettu talviolosuhteisiin avotunturissa. Hyvän tuulenkestävyyden vuoksi kokeneet vaeltajat voivat valita sen majoitteeksi myös tällaisiin haastaviin olosuhteisiin. Tällöin on ymmärrettävä ultrakevyiden majoitteiden rajoitteet talvisessa avotunturissa, sekä tunnettava kohteena olevan maaston sääolosuhteet. Talviseen metsään Middus 2P soveltuu hyvin.

Tuote ei sisällä sisätelttaa. Middus 2P:n kanssa suosittelemme kahdelle hengelle sisäteltaksi Middus 2P Innertentiä. Yhdelle vaeltajalle kevyempi ratkaisu on hyttysverkko, kuten Sea to Summit Mosquito Pyramid Net Nano sekä Tyvekistä tai Polycrosta valmistettu maavaate.

Paino: DCF 0.51 Middus 2P naruilla: 360 g

Väri: Valkoinen

Materiaalit:


Telttakangas: 0.51 Dyneema® Composite Fabric.  Vedenpitävyys: 15 000 mm H20
Vahvikkeet 2.92 Dyneema® Composite Fabric Hybrid
Narut: Vahva 2.5mm naru UHMWPE (Ultra High Molecular Weight Polyethylene) -ytimellä, punainen polyestermantteli jossa heijastavaa kuitua. Jos tarvitset lisänarua esimerkiksi lumikiilojen hautaamiseen lumeen, suosittelemme Lawson Glowirea.

Mitat

Pituus: 285 cm
Korkeus: 138-142 cm (riippuu pystytyskorkeudesta)
Leveys: 200 cm

Paino360 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bonfus Middus 2P pyramiditarppi”

Tuotetunnus (SKU): BONFMID2P Osasto: