Aideepen Nano säädettävä USB-nanolamppu

6,90 

Paino: 3.5 g

Nanokokoinen lamppu telttavaloksi, autiotuvan pöydälle ja lukemiseen. Ennen telttavalo oli kevytretkeilijälle turhaa luksusta, tämän myötä siitä ei enää tarvitse tinkiä.

Nanokokoinen lamppu painaa vain 3,3 g, ja saa virtansa suoraan USB-portista. Näin sitä voi käyttää suoraan varavirtalähteestä. Aideepen Nano on samalla hyvä hätävara jos sattuu tiputtamaan otsalamppunsa.

Portaaton säätö koskettamalla lampun takapintaa. Matala virrankulutus.

Aideepen Nano säädettävä USB-nanolamppu

Nanokokoinen lamppu telttavaloksi, autiotupaan ja varavaloksi. Soveltuu myös majakaksi, jonka avulla löydät pimeässä telttasi. Toimii suoraan USB-portista. Portaaton säätö auttaa löytämään sopivan valotehon.

Käyttö: Paina kosketuspintaa valon takana sytyttääksesi lamppu. Pidä sormea painettuna kosketuspinnalla, jolloin valoteho säätyy. Lampun voi sulkea painamalla kosketuspintaa.

Valkoinen kuivapussi tai DCF-pakkauspussi on erinomainen lampunvarjostin tälle. Kurkkaa esimerkiksi DCF-telttakiilapussi, DCF-kuivapussi tai DCF-ruokapussi.

Laite kannattaa pitää kosteudelta suojattuna, sillä lampusta on kaikki turha karsittu minimiin ja elektroniikka on lampun pinnassa.

Kaksi värilämpötilaa:

  • Valkoinen: Valo on lähempänä auringonvaloa, ja se antaa hieman enemmän valovoimaa samalla latauksella, sillä valkoisen valon ledit ovat tehokkaimpia. Sopii parhaiten myös valokuvaukseen apuvaloksi.
  • Lämmin valkoinen: Valo on miellyttävän pehmeä illalla, ja antaa mukavimman hehkulamppumaisen ja tunnelmallisen valon.

Jos et osaa päättää niin ota molemmat, nämä ovat edullisia ja käyttötarkoituksia on satoja. Tätä lamppua myydään tällä hetkellä tuhansittain Ukrainaan valaisemaan koteja, joten se ei ole turha myöskään varautumismielessä.

Ominaisuudet:

  • 6 lediä
  • Virta: 200 mA
  • Teho: 1.2W
  • Jännite: 5V
  • Värilämpötilat: Valkoinen: 5000K, Lämmin valkoinen: 3200K
  • Valovoima: 50 lm

Tuote ei sisällä virtalähdettä. Suosittelemme Nitecoren vertailuvoittaja-virtapankkeja tämän kaveriksi.

Paino: 3,3 g

Paino3,5 g
Väri

White, Warm white

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aideepen Nano säädettävä USB-nanolamppu”

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle