Kevytretkeilijän opas -kirja

23.00 

Weight: 524 g

10 in stock

Kirjailija: Ossi Määttä

Miksi valita kevyt reppu? Miten kevennän vaelluksen varusteita? Kevytretkeily on retkeilyn koulukunta, jossa kiinnitetään erityishuomiota varustuksen painoon. Se on peräisin Yhdysvaltojen pitkiltä vaellusreiteiltä, kuten Pacific Crest Traililta (4 265 km) ja Appalachian Traililta (3 500 km), mutta soveltuu erinomaisesti myös suomalaiseen luontoon.

Kevytretkeily on myös suomalaisessa vaelluksessa hyvin nopeasti kasvava trendi. Ongelmana  on ollut suomenkielisen ja suomalaisiin erämaihin testatun tiedon puute. Kevytretkeilijän opas paikkaa tätä aukkoa erinomaisesti. Se on ensimmäinen kevytretkeilyyn keskittyvä suomalainen opaskirja.

Kevytretkeilijän opas on kattava kokonaisuus. Se opastaa kevytretkeilyyn alkumetreiltä asti, mutta ei pysähdy siihen. Kirjassa on mukana varmasti uutta tietoa kokeneillekin kevytretkeilijöille. Tavalliselle retkeilijälle se avaa uuden maailman, jossa vaellusta katsotaan täysin uusin silmin. Kirja soveltuu parhaiten jo ensimmäisen vaelluksensa tehneille, mutta toisaalta se antaa aloittelijalle mahdollisuuden kehittyä edistyneeksi vaeltajaksi nopeammin.

Kirja on myös aarreaitta vaellusvarusteista kiinnostuneelle. Se sisältää rautaisannoksen uunituoretta tietoa parhaista vaellusvarusteista. Mukana on myös paljon tietoa “tutkan alla lentävistä” huippuvarusteista, joilla ei ole erillistä maahantuontia ja jotka siksi eivät ole edustettuina suomalaisten kauppojen hyllyillä ja retkeilylehtien testeistä.

ISBN: 9789518580952

Kustantaja: SKS Kirjat

Julkaistu: 2020-01-01

Sivumäärä: 238

Paino: 524 grammaa

Weight524 g
Dimensions30 × 23 × 3 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kevytretkeilijän opas -kirja”

EAN: 9789518580952 SKU: OSSIKEOP Category: Tags: ,